Ivo van Zuidam

Ik ben een van de oprichters van First Consulting. Na mijn studies Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde ben ik sinds 1999 actief als business consultant. Het werk als consultant geeft mij enorme voldoening doordat je te maken krijgt met complexe problemen, het doorvoeren van veranderingen maar bovenal het in tijd, tegen de hoogst mogelijke kwaliteit opleveren van resultaten. Resultaten die bijdragen aan structurele kostenverlaging, maar ook de kwaliteitsverhoging van de bedrijfsprocessen.

First Consulting geeft mij elke dag enorme energie. Het werken in teamverband met de beste mensen die er in de markt te vinden zijn stimuleert tot de beste oplossing. De focus die we aanbrengen in projecten, de zogenaamde kunst van het weglaten, is daarbij cruciaal. In alles: geen opsmuk, alleen energie steken in zaken die werkelijk toegevoegde waarde leveren, deliverables die helder en overzichtelijk zijn. Dat is wat First Consulting sterk maakt en waar ik de uitdaging in zoek. Het resultaat dat ik in mijn werk nastreef is een lange termijn samenwerking met een tevreden klant en een op en top gemotiveerd team!

Naast mijn werk sport ik veel (hockey, tennis, fietsen, skiën), ga ik veel de natuur in en besteed ik veel aandacht aan mijn gezin (drie zoontjes).